Loading...
fisun alkan_slow_turk_te

Radyo Turkuvaz, dinleyicilerinin yıllardır "Gönül Dostu Füsun " olarak mikrofon başında iken takibini yaptıkları sevilen radyocu Füsun Alkan ile anlaştı.16 yıldır radyo sektöründe en önemli radyoların müzik direktörlüğünü yürütüp, programcı kimliği ile de dinleyicelerinin gönlünde taht kuran, 16 ödüllü radyocu Füsun Alkan, Radyo Turkuvaz'ın müzik direktörlüğü görevine getirildi.

onur deveci

Radyo Klas, Yön Radyo, Delta Fm ve Radyo Viva'da yaptığı başarılı programların ardından Onur Deveci, 2013 itibari ile radyoya geri dönüyor! Reyting rekortmeni komedi programcısı önümüzdeki hafta İstanbul FM'de dinleyicileri ile buluşmaya başlayacak. Hafta içi 22.00-02.00 saatlerinde yayın alacak radyocu, dinleyicilerine farklı bir konseptte seslenmeye hazırlanıyor.

didem sehitoglu

Best FM'de yapmış olduğu "Didem'le Müziğin Rengi" programının ardından kısa bir süre dinleyicilerinden ayrı kalan Didem Şehitoğlu Çakmak, bundan böyle hafta içi her gün 07:00 – 11:00 Cumartesi 18:00 – 21:00 saatleri arası Aşkın Frekansı Slow Türk'te!..

radyo muzik

Saran Holding , Radyo Tatlıses'in 97.6 frekansından  1 Ocak'tan itibaren  Radyo Müzik adıyla yepyeni bir radyoyu yayına başlatıyor.. Şafak Karaman'ın Genel Yayın Yönetmenliğinde yayına başlayacak olan  Radyo Müzik'in jingle'nı "Jıngle House" Ömer Ahunbay yaptı.  Konuşma yerine müziğin ön planda olduğu Radyo Müzik, 'Burada Müzik Konuşur' sloganı ile yayın yapacak.
1 Ocak'ta yayına başlayacak olan Radyo Müzik, Ocak Ayı boyunca reklamsız dinleyicisi ile buluşacak.

radyo fenomen

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir ve Konya'dan sonra Radyo Fenomen artık Antalya'da yayında!...
28 Kasım itibari ile Antalyalılar Radyo Fenomen dinliyorlar..

show radyo_tmsf

Show radyonun 4 Aralık tarihinde yapılan ihaleye katılan olmadı. Bedeli 11 milyon ABD Doları olarak belirlenmişti.

radyo trafik

İstanbul'da büyük ilgi gören Radyo Trafik, artık Ankara'dan da yayın yapacak. Ayrı olarak pazarlanacak olan Radyo Trafik Ankara 15 Ocak 2013 itibari ile deneme yayınlarına başlayacak olan radyonun Şubat ayında da reklam almaya başlayacağını düşünüyoruz.

dogan grup_radyo

Radyo D'de yayın yapan Ayça Şen, Tolga Öztorun, Nurettin Ediz ile Slowtürk' te sabah program yapan Nilay Cennetkuşu kurumdan ayrıldı...
Yeni isimler kısa bir süre sonra açıklanacak gibi....

trt radyo1

Spor Toto Süper Lig maçları 2 Kasım itibariyle TRT Radyo1'de yayınlanmaya başlamıştır!..

show radyo

 All works