Loading...

yalcin alacaRadyo D ve Süper Fm gibi ulusal radyolarda programcılık yapan Yalçın Alaca 22 Ağustos itibari ile Kanal Türk ile anlaşarak  Hafta İçi hergün saat 14:00-20:00  dinleyeyicileri ile buluşmaya başladı.

ozan konak capital2001-2005 yılları arası Power Grup'ta yayıncı ve Prodüksiyon Müdürü olarak görev yapan 2005'ten bu yana da Saran Grubu Radyolarında yayıncı ve Prodüksiyon müdürü olarak devam eden başarılı radyocu Ozan Konak bir süredir Radyo Tatlıses ayrılığından sonra nereyle anlaşacağı merak konusuydu.Evraka adlı programı ile bilinen Ozan Konak , Haftaiçi hergün artık dinleyicilerine ile Capıtal Radıo'da saat 15:00 - 19:00 saatleri arasında yabancı müzik ziyafeti çektirecek.

dogus grubu.jjpgVirgin , Ntv Radyo , Radyo Eksen gibi radyo kanallarını bünyesinde barındıran Doğus Radyolar Grubu'nun yönetim kadrosuna Genel Müdür Yardımcısı olarak Sedef Dinçmen yürütecek. Kral Fm dışındaki   tüm radyo markalarının yönetiminden , yeniden yapılanma sürecinden sorumlu olacak

haber radyo vivaRadyo Vıva nın İLBAK Holding e satlmasının ardından . Ocak 2012 itibari ile yeni yerinden yayın yapacağı konuşuluyor. Radyo Vıva nın Sorumlu Müdürü ise; Yelda Arslan olacağı konuşuluyor.

haber joy fmSpectrum Medya Joy Türk 'den sonra Joy Fm i de ulusal yapacağı konuşulmakta.

haber power groupCNNTÜRK'te uzun yıllar Reklam ve Satış Koordinatörlüğünü yürüten ardından TNT ve Cartoon Network kanallarında Genel Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunan Revnak Tarhan, 20 Aralık 2011 itibariyle POWER GROUP bünyesine Satış & Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı görevine getirildi

mine aymanMine Ayman "Mineccim" programı ile uzun yıllar Best Fm de görev yapmıştı.Kısa bir süre önce Best Fm den ayrılan Mine Ayman Radyo Turkuvaz ile anlaştı.19 eylül de yeni yayın dönemine girecek olan radyo Turkuvaz'da Haftaiçi hergün 16:00-18:00 saatleri arasında dinleyicileri ile buluşacak.

yavuz seckinPal Fm'in Sevilen programcısı Yavuz Seckin'in Pal FM'de programı 01 eylül tarihinde sona eriyor. Sevilen programcının sözleşmesinin 01 Eylül 2011 de sona ereceğinden dolayı son programını yapacak. Yavuz Seckin'in başka bir radyo ile anlaşmadığı ve radyo programlarını tamamen bitireceği ve TV programlarına ağırılık vereceği ise gelen haberler arasında

power turkPower Türk Hafta sonları sabah yayınları için İzmir'den genç radyocu Mehmet Ali Ayanoğluile anlaştı. İlk yayınına 13 ağustos 2011 Cumatesi çıkacak olan radyocu 07:00-12:00 saatleri arasında yayında olacak.

mugenin oltasiYıllar önce Radyo Serüvenine Radyo Klas'ta Başlayan Müge Barutçu Mügenin Oltası programıyla radyo severlerin yakından tanıdığı bir isim, uzun zamandır program yapmayan Müge Radyo Klas ile Anlaşarak Hayranlarına süpriz yaptı. 08 Ağustos Pazartesi günü yayına başlayan Müge Barutçu Hafta İçi hergün saat 18:00 -21:00 saatlerinde Yol Saati ile dinleyicileri buluşuyor.

 All works